augustus 14, 2022

gezond petra

Alles over gezond leven

De unieke afscheid neem je bij uitvaart Elst

Ben je opzoek naar een uitvaartzorg voor de unieke afscheid, kijk dan op https://www.aster-uitvaartzorg.nl/!

Over ons

Sinds 2014 is uitvaart Elst opgericht door Tessa Hendriks. Door de groei van de jaren heen is uitvaart Est gegroeid met ervaren en gespecialiseerde uitvaart specialisten die Tessa ondersteunen met het verzorgen van de unieke uitvaarten. In 2013 is Tessa gaan werken in de uitvaartbranche, daarvoor had zij drie studies afgerond voordat ze de branche in ging. Nadat Tessa afgestudeerd was op het gebied van uitvaartrituelen was ze begonnen met het begeleiden van haar eerste uitvaarten. Voor haar was het onvergetelijk om de waarde te kunnen zijn voor de mensen in een periode van verdriet en rouw. Nadat ze de eerste uitvaarten had begeleid, werd ze gemotiveerd om haar hart te volgen en uitvaart Elst
op te richten. Na het oprichten is ze in het voorjaar van 2014 een vertrouwd begrip in de regio van Elst geworden. Eind 2016 heeft Tessa na uitvaart Elst ook een andere uitvaartzorg opgericht, dat nu in Huissen gevestigd is.

Waarin is uitvaart Elst gespecialiseerd?

Uitvaart Elst is in het begeleiden en ontwerpen van zeer persoonlijke afscheidsceremonies gespecialiseerd. Door middel van passende muziek, beelden en verhalen wordt er een warm en indrukwekkend eerbetoon gedaan voor de overledene. Zo tonen ze ook het respect naar de nabestaanden en de overledene.  

Contact

Heeft u nog vragen over de uitvaarten of eventueel nog andere vragen, neem dan gerust contact op via de telefoon, e-mail of neem eventueel contact met ons op.